[PODCAST] A Tintatenger hullámai

Zoltán 1997-ben indította digitális nyomdászatát egyedül, egy 8 négyzetméteres helyiségben, mert megunta főnöke szeszélyeit. Ezalatt az idő alatt több KKV-val és multival is volt dolga. A folyamatos fejlesztések ellenére 2008-ban visszaesett a forgalma, de kemény munkával és kitartással átvészelte a hullámvölgyeket, és erre számít a mostani válságban is.

Hogyan tudta közel nulláról visszahozni cégét a 2008-as válság közepén? Egyrészt nem küldte el az embereit az első nehézségnél, másrészt pedig új irányokat kezdett kutatni. Sokan erre nem képesek, vagy nem szeretnének ezzel foglalkozni, pedig ha egy egész ügyfélágazat bedől, akkor új utakat kell keresni, hogy életben tudjon maradni a vállalat.

A Mekkora Print kicsit olyan, mint egy bárka a Tintatengeren, Zoltán pedig a nyomdászkapitány, aki nem hagyja hátra a legénységét, és a legnagyobb hullámokat is legyűri.

23 év tapasztalatait és tippjeit hallhatjátok ebben az epizódban! 👇

A technikai megoldásokról, és referenciákról a www.mekkoraprint.hu oldalon tudtok még olvasni.

Itt is elérhető:

Itt kell feliratkozni, hogy ne maradj le az újdonságokról! 👇

További cikkek

Dropshipping vagy fulfillment?

Az e-kereskedelem rohamos fejlődésével egyre több vállalkozás választja a dropshipping vagy a fulfillment szolgáltatásokat a terméklogisztika terén. Mindkét modell lehetővé teszi, hogy a kereskedők a

Tovább »

5 lépés a sikeres vállalkozás felé

Sok ember vágya, hogy saját vállalkozásával önállóan dolgozhasson és hatékonyabban befolyásolhassa a saját életét és jövőjét. Azonban az új vállalkozás indítása nagy kockázattal és felelősséggel

Tovább »

Írj nekünk!